Menu

LIVSCOACHING

Samtalsstöd & Hälsocoachning

Vill och behöver du du göra en livsstilsförändring och få till ett hälsosammare sätt att leva? Söker du mer och jämnare energi eller bättre balans på jobbet och fritiden?

Skicka dina uppgifter nedan så tar vi kontakt med dig för ett första samtal där vi pratar vidare om hur vi kan stötta dig till ett friare och lyckligare liv. Vi coachar dig på det sätt som passar dig bäst, genom att vi sitter ner tillsammans, tar en promenad eller digitalt om du föredrar det.

Genom samtalsstöd får du hjälp i att hitta dina drömmar, mål, lösningar och svar. Du stärks i att bli klarsynt, få en tydligare bild av vart du vill och hur du kommer dit, samtidigt som du blir triggad av att göra det som krävs för att leva ditt liv fullt ut.

Coachingen utgår från ditt nuläge och ditt önskade nyläge. Vi fördjupar oss inte i problemen, även om vi identifierar dessa, utan fokuserar på dina styrkor och att hitta lösningar som leder dig framåt mot ditt mål.

Vi hjälper dig genom vägledning till en hälsosammare livsstil. Tillsammans tar vi reda på hur din livsstil och livssituation ser ut just nu. Vi tittar på faktorer som sömn, stress, kost, rörelse, omgivning, tankar och relationer samt vad du behöver för att designa ditt liv. För att kunna leva ditt liv fullt ut.

Coachingen gör dig medveten om dina styrkor, din potential och utvecklar dina möjligheter att fokusera och lägga tid på det som gör skillnad. Vi stödjer dig i att finna det du innerst inne själv redan vet att du är i behov av, bör göra, eller har framgång med för att må bra.