Menu

VÅR ANLÄGGNING

RGA TRAINING CENTER riktar sig till er som ställer rejäla krav på träningsutrustning och kompetens.

Vi har en grym lokal med bra ljus och luft på 270 kvm. Lokalen ligger på markplan nära Malmös centrum med gratis parkering i området och kanonbra förbindelser för lokaltrafik.

I träningscentret hittar du skivstänger, vikter, bänkar, racks och annat från ELEIKO. Basutrustning för klassisk styrketräning från Gymleco och en hel del egentillverkad utrustning från RGA Fabrications, specialanpassad för hård träning.

Som medlem erbjuds du välbeprövade och effektiva tränings- och kostupplägg med en stark vetenskaplig förankring samt en aktiv uppföljning av medlemmens utveckling (se Barbell-, Weightlift- och 1RM Challenge).

Klassisk PT-verksamhet är inget vi arbetar med utan vår ambition är att du med vår hjälp, i förlängningen, inte ska vara beroende av någon annan än dig själv för att utvecklas.

På gymmet kommer det arrangeras seminarium, kurser, coachade pass och andra event som kommer vara både roliga och givande. Dessa kommer annonseras ut på hemsida, sociala medier och självklart på gymmet.

Vi strävar efter en god atmosfär där alla ska känna sig välkomna oavsett nivå, nybörjare lika mycket som tävlande på elitnivå. En av våra grundregler är “bidrar du med god stämning är du ball och riskerar bonuspoäng”.

I lokalen finns det möjlighet för soffhäng och samkväm. Det finns mikrovågsugn för att värma ditt medhavda käk och kyl med mumsiga saker från Nocco, Tyngre och Barebells. För kidsen finns det även en schyst yta att leka på.

Läs mer om hur du hittar oss och vad vi har för öppetider m.m.

För mer info följ oss på Facebook och instagram: @rga_training_center