RGA TRAINING CENTER LYFTTEKNIK

LYFTTEKNIK

Workshops, utbildningar & Personlig Träning med fler än en coach.
Bättre teknik i baslyften medför effektivare träning, snabbare muskeluppbyggnad, bättre återhätning och minskad skaderisk.

Med våra utbildningar i lyftteknik fokuserar vi på att varje enskild deltagare får så mycket fokus och tid som möjligt, vilket är anledningen till att vi är 2 coacher på max 2 deltagare. 

Vår screeningprocess och metod är grunden för vårt koncept, och innefattar även massage/mobilisering vid behov såväl som uppföljnings-pass och r¨ådgivning. Vi ser även till att du får filmer, anteckningar m.m. med dig från utbildningen för att hjälpa dig minnas vad vi gjorde och vad du behöver jobba vidare med.

Målet är att att förbättra din lyftteknik, hitta dina svagheter och lösningar på dessa, samt ge dig verktyg för en långsiktig, smart och hälsosam planering.

Planerade workshops hittar du i evenemanget på vår Facebooksida.
BOKA genom att maila contact@rga.nu
BETALA med Swish till nr. 1232643039 i samband med din bokning

OBS: Just nu har vi inga planerade workshops, utan erbjuder tillsvidare PT eller PT-small group, vilket du kan boka direkt i vår kalender. Klicka här för att boka!

Följ oss på Facebook för att bevaka våra evenemang!

Målgrupp: Du som vill bli bättre på att lyfta, bygga muskler och få bättre rörlighet, nybörjare som avancerad!

Du som sysslar med; Styrkelyft, Tyngdlyftning, Crossfit, Strongman eller liknande styrkeidrotter där skivstångsövningar utgör en stor del av din träning/idrott kommer ha stor nytta av våra utbildningar!

Våra utbildningar är ett sammarbete mellan RGA Training Center & Råstyrka Gym.